Juttuja messuosastojen maailmasta

Vauhdilla kesää kohti! - Luvassa lukuisia tapahtumia ja messuosastoja

Posted by Kaisa Porotähti on 21.3.2018 9:39

Kevätkiireet alkavat olla täällä jälleen. Parhaillaan on meneillään Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa Konepajamessut, Lääkäripäivät Tampere-talossa ja Light + Building -messut Frankfurtissa, joihin kaikkiin rakennettiin messuosastoja. Pääsiäisen aikaan on hetken aikaa rauhallisempaa ja sitten mennään taas tukka putkella kohti uusia tohinoita. 

Lue lisää

Kategoria: Hyvä tietää, Aikataulut, Kansainvälisyys, Vinkit

Ei syksyä ilman kiirettä - Messuosastorakentajan vinkit kiireen taltuttamiseen

Posted by Kaisa Porotähti on 15.8.2017 13:51

Vielä on kesää jäljellä, mutta edessäpäin alkaa häämöttää syksyn vilkas messusesonki. Kokosimme viiden kohdan muistilistan, jonka avulla messuhässäkkä ei pääse yllättämään kesälomalta palaajaakaan.

Lue lisää

Kategoria: Hyvä tietää, Aikataulut, Vinkit

Kesän kuumin tee-se-itse - Messurakentajan riippumatto

Posted by Kaisa Porotähti on 21.6.2017 21:59

Kesällä on mukava rentoutua ulkona kauniissa kesäsäässä, mikä sen mukavampaa kuin riippumatossa köllöttely? Messurakentajan riippumatto syntyy nopeasti kolmen materiaalin avulla, joita löytyy takuulla jokaisen messurakentajan nurkista. Ja jos ei satu olemaan messurakentaja tai tuntemaan sellaista, materiaaleja saa hankittua myös tavallinen sukankuluttaja. Valmistusaika on noin 10-15 minuuttia, jonka jälkeen pääsee köllimään lokoisaan riippumattoon (esim. ratsastusreissun tms. päätteeksi kuten tässä tapauksessa).

Lue lisää

Kategoria: Vinkit

Messurakentajan vinkit #4 - Messuosaston aineiston ja tiedonsiirron logistiikkaa

Posted by Kaisa Porotähti on 5.6.2017 11:49

Messuosastoa valmistellessa liikutellaan suurta määrää tietoa ja erilaista aineistoa messurakentajan, asiakasyrityksen ja muiden projektiin osallistuvien välillä. On tärkeää, että tieto ja tiedostot saadaan kulkemaan sujuvasti kaikkien projektissa mukana olevien välillä.

Lue lisää

Kategoria: Hyvä tietää, Videot, Vinkit

Messurakentajan vinkit #3 - Messuosaston logistiikkaa

Posted by Kaisa Porotähti on 16.5.2017 17:10

Messuosaston toteutuksessa logistiikka on tärkeä osa suurta palapeliä. Hyvä aikataulutus ja hyvä pakkaaminen jouduttavat työtä ja hyvällä suunnittelulla pystyy säästämään sekä harmaissa hiuksissa että kustannuksissa.  

Lue lisää

Kategoria: Hyvä tietää, Aikataulut, Videot, Vinkit

Messurakentajan vinkit #2 - 5 vinkkiä messuprojektin suunnitteluun

Posted by Kaisa Porotähti on 2.5.2017 17:34

Messuosaston toteuttaminen on aina projekti. Oli se sitten suuri tai pieni, seuraavien viiden vinkin avulla helpotat projektin suunnittelua.

Lue lisää

Kategoria: Hyvä tietää, Aikataulut, Vinkit

Hoidamme sen puolestasi

just name it

Haluamme ammattitaidollamme helpottaa järjestelyjen toteuttamista ja voimme hoitaa esimerkiksi seuraavia asioita: ennakkomarkkinointi, tekniset tilaukset, projektiaikataulutukset, ateriapalvelut (catering) ja henkilökunnan vaatetus ja messukoulutus.

Tilaa uusimmat uutiset

Viimeisimmät kirjoitukset