Juttuja messuosastojen maailmasta

Vauhdilla kesää kohti! - Luvassa lukuisia tapahtumia ja messuosastoja

Posted by Kaisa Porotähti on 21.3.2018 9:39

Kevätkiireet alkavat olla täällä jälleen. Parhaillaan on meneillään Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa Konepajamessut, Lääkäripäivät Tampere-talossa ja Light + Building -messut Frankfurtissa, joihin kaikkiin rakennettiin messuosastoja. Pääsiäisen aikaan on hetken aikaa rauhallisempaa ja sitten mennään taas tukka putkella kohti uusia tohinoita. 

Lue lisää

Kategoria: Hyvä tietää, Aikataulut, Kansainvälisyys, Vinkit

Messuosastojen ja myymälöiden uutuudet - EuroShop 2017 – Messurakentajan taivas

Posted by Kaisa Porotähti on 22.2.2017 20:42

 

Mikä?

Yksi suurimmista myymälä-, messu- ja tapahtuma-alojen tapahtumista.

Missä?

Düsseldorfissa

Milloin?

5.-9.3.2017

Mitä?

120 000 m² | 2 500 näytteilleasettajaa 60 maasta

Miksi?

EuroShop on valtava kymmeniä tuhansia kävijöitä vetävä tapahtuma, joka järjestetään kolmen vuoden välein. Tapahtuman 17 messuhallin sisältä löytää kaiken mahdollisen liittyen myymälöihin ja messuosastoihin, joiden maailma kulkee vahvasti käsi-kädessä.

Lue lisää

Kategoria: Hyvä tietää, Kansainvälisyys

Kansainvälisillä messuilla osa 3 – messuosaston toteuttaminen on projekti

Posted by Kaisa Porotähti on 18.1.2017 14:33

Messuosaston toteuttaminen on projekti, jossa on monta osaa ja muuttuvaa tekijää. Kun lähdetään toteuttamaan messuosastoa ulkomaille, projektin koko ja vaativuus kasvavat. Onnistuneeseen kokonaisuuteen vaaditaan osaamista ja toimivaa yhteistyötä asiakasyrityksen ja messurakentajan välillä.

Lue lisää

Kategoria: Aikataulut, Kansainvälisyys

Kansainvälisillä messuilla osa 2 – USA:n pelisäännöt

Posted by Kaisa Porotähti on 31.12.2016 10:23

Kun lähdetään puuhailemaan messuosastoja Yhdysvaltoihin, tulee mukaan asioita, joiden kanssa ei tarvitse Euroopassa toimiessa painia. USA:han mentäessä on erittäin tärkeää, että toimitaan paikallisilla tavoilla ja noudatetaan heidän pelisääntöjään, vaikka ne aiheuttaisivat päänvaivaa näin eurooppalaisittain. Lähtökohtaisesti tulee valmistautua siihen, että kustannukset ovat eri luokkaa ja ekstramaksuja tulee verrattuna Euroopan messuihin.

Lue lisää

Kategoria: Hyvä tietää, Kansainvälisyys

Kansainvälisillä messuilla osa 1 – turvallisuusvaatimukset

Posted by Kaisa Porotähti on 17.12.2016 10:55

Messut ovat suuria tapahtumia, jotka vetävät tuhansia ja tuhansia kävijöitä, eikä niiden turvallisuudesta voida tinkiä. Kun poistutaan koti-Suomen rajojen ylitse, tulee monesti mukaan melkoinen sääntöviidakko messurakentajan tulkittavaksi. Viidakossa pärjätäkseen on pysyttävä ajan tasalla messujärjestäjien jatkuvasti päivittyvistä ohjeistuksista. Käytännön kokemuksesta on myös valtavasti hyötyä, koska kaikki ei ole mustavalkoista ja ongelmia voi tulla vastaan, kun ohjeita tulkitaan eri tavoin.

Lue lisää

Kategoria: Hyvä tietää, Kansainvälisyys

Hoidamme sen puolestasi

just name it

Haluamme ammattitaidollamme helpottaa järjestelyjen toteuttamista ja voimme hoitaa esimerkiksi seuraavia asioita: ennakkomarkkinointi, tekniset tilaukset, projektiaikataulutukset, ateriapalvelut (catering) ja henkilökunnan vaatetus ja messukoulutus.

Tilaa uusimmat uutiset

Viimeisimmät kirjoitukset