Juttuja messuosastojen maailmasta

Schweissen & Schneiden 2017 - messuosastoilla esillä metallialan uutuudet

Kirjoittaja Kaisa Porotähti on 28.8.2017 17:17

metallialan_messut.jpegSyksy tuo tullessaan jälleen monenmoista suurta tapahtumaa ja messuosastoa rakennettavaksi. Yhtenä niistä tälle vuodelle sattuu tärkeä metallialan messutapahtuma Schweissen & Schneiden 25.9.-29.9.2017, joka järjestetään joka neljäs vuosi Saksassa. Tänä vuonna messut ovat poikkeuksellisesti Düsseldorfissa Essenin messuhallin ollessa remontissa. Me messurakentajana olemme tähän vallan tyytyväisiä, koska Düsseldorfin messuhallilla on enemmän tilaa ja logistiikka toimii rakennus- ja purkuvaiheessa sitä kautta jouhevammin kuin Essenissä.

Johtava tapahtuma

Schweissen & Schneidenistä sanotaan, että se on ”Olympics of Welding Technology”. Messuilla on esillä kaikki liittyen hitsaamiseen, leikkaamiseen, läpäisemiseen, lämpökäsittelyyn ja muihin valmistusprosesseihin. Näytteilleasettajina nähdään alan johtavat yritykset ympäri maailmaa esittelemässä messuosastoillaan uusimpia tuotteitaan ja palveluitaan.

Aikamoista

Edellisen kerran vuonna 2013 järjestetty tapahtuma keräsi

  • yli 1000 näytteilleasettajaa
  • yli 54 000 kävijää
  • investointeja tehtiin 1 500 000 000 eurolla

Schweissen & Schneiden on THE tapahtuma ja yritykset satsaavat isoilla paukuilla siihen. Porostar on mukana toteuttamassa melkoisen päheitä messuosastoja!

messuosasto_suuret_teollisuuden_messut.jpeg

Suomalaiset mukana

Suomalaisyrityksiä nähdään luonnollisesti mukana tapahtumassa niin vierailijoina kuin näytteilleasettajina messuosastoillaan. Mikään ei ole sen oivallisempi paikka lähteä hankkimaan uusia jälleenmyyjiä ja yhteistyökumppaneita, tutustumaan uusimpiin tuotteisiin ja keksintöihin sekä tapaamaan vanhoja tuttuja, kuin alan suurimmat karkelot.

Messurakentajan vinkkinä messukävijälle:

Mikäli messupäivän jälkeisenä iltaohjelmana on ajatuksissa illallinen Düsseldorfin hienossa vanhassa kaupungissa, kannattaa ravintolaan tehdä pöytävaraus ennalta. Tapahtuma vetää kaupunkiin hurjan määrän vierailijoita ja vanha kaupunki on suosittu kohde seuraavaksi messujen jälkeen.

 

Klikkaa tästä Schweissen & Schneiden tapahtuman sivuille

Lue myös: Kansainvälisillä messuilla osa 3 - messuosaston toteuttaminen on projekti

 

messuosasto-hinnasto-2017

Kategoria: Kansainvälisillä messuilla, Hyvä tietää

Hoidamme sen puolestasi

just name it

Haluamme ammattitaidollamme helpottaa järjestelyjen toteuttamista ja voimme hoitaa esimerkiksi seuraavia asioita: ennakkomarkkinointi, tekniset tilaukset, projektiaikataulutukset, ateriapalvelut (catering) ja henkilökunnan vaatetus ja messukoulutus.

Tilaa uusimmat uutiset

Viimeisimmät kirjoitukset