Juttuja messuosastojen maailmasta

Vauhdilla kesää kohti! - Luvassa lukuisia tapahtumia ja messuosastoja

Kirjoittaja Kaisa Porotähti on 21.3.2018 9:39

messurakenta_kevät.jpeg

Kevätkiireet alkavat olla täällä jälleen. Parhaillaan on meneillään Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa Konepajamessut, Lääkäripäivät Tampere-talossa ja Light + Building -messut Frankfurtissa, joihin kaikkiin rakennettiin messuosastoja. Pääsiäisen aikaan on hetken aikaa rauhallisempaa ja sitten mennään taas tukka putkella kohti uusia tohinoita. 

Jokaiselle jotakin

Tulevina viikonloppuina on luvassa monia vapaa-ajan tapahtumia. Innokkaille puutarhureille, pihan laittajille ja mökkeilijöille on tulossa Tampereella Supermessut ja Helsingissä Kevätmessut. Supermessuilta löytyy lisäksi paljon muutakin aina käsitöistä kotimaan matkailuun. Shoppailutapahtumia on tulossa myös kaksin kappalein; Tampereella Mega Outlet ja Helsingissä Outletexpo. Messukeskuksessa on Outletexpon kanssa samana viikonloppuna myös Lapsimessut, Hupicon huvittelutapahtuma sekä lemmikeistä ja pieneläimistä kiinnostuneille Eläinystäväni. Näihin kaikkiin pääsee samalla sisäänpääsylipulla. Allekirjoittanut on menossa ehdottomasti Tampereella Hevoset – messuille, joilta aiemman kokemuksen mukaan löytyy hyvää ja laadukasta ohjelmaa sekä reilusti shoppailtavaa hyvien messutarjouksien parissa. Toisenlaisia hevosvoimia on nähtävillä puolestaan Helsingissä järjestettävässä American Car Showssa.

messukeskus_Düsseldorf.jpg

Reissuhommia

Ammattimessujen parissa on tulossa useita ulkomaankeikkoja Eurooppaan, joihin ollaan lähdössä rakentamaan messuosastoja. Huhtikuussa on reilun parin viikon sisällä Tukholmassa järjestettävä Nordbygg suuri rakennusalan tapahtuma, Düsseldorfissa Wire & Tube -messut, Pariisissa rakennus ja infrastruktuuri messut Intermat sekä Vitalis Göteborgissa, jossa kokoontuvat terveys- ja huolenpitoalaan liittyvän teknologian parissa työskentelevät. Toukokuun puolella mennään rakentamaan messuosastoja Interzoo -lemmikkimessuille Nurnbergiin ja IFAT ympäristömessuille Müncheniin. Kotimaassa suunnataan Oulussa järjestettävään teollisuuden suurtapahtumaan Pohjoiseen Teollisuuteen ja metsäteollisuuden sekä pakkausalan messuille PulPaperiin + PacTeciin Helsinkiin.

Esivalmistelua

Kiireisiä reissuviikkoja edeltää suuri määrä esivalmisteluja pääkallopaikalla Sarankulmassa. Tulevina viikkoina ovista tulee kulkemaan tavaraa hirmuinen määrä maailmalle ja takaisin. Tiiviiden aikataulujen keskellä on tärkeää, että hommat suunnitellaan huolellisesti ja esivalmistellaan kaikki rakenteet mahdollisimman pitkälle ennen keikalle lähtöä.

Monessa mukana

Porostar on mukana myös tulevan kesän Finland X Run extremejuoksutapahtumien yhteistyökumppanina. Tapahtumat järjestetään 16.6. Tuurissa, 11.8. Ylöjärvellä ja 6.10. Sappeessa.

Lisätietoja: Finland X Run - Kuntosudet Ry

xrun2018kansib.jpeg

 

Katso myös blogi Futurisator aikakapselien rakentamisesta!

messuosasto-hinnasto-2017

Kategoria: Hyvä tietää, Aikataulut, Kansainvälisyys, Vinkit

Hoidamme sen puolestasi

just name it

Haluamme ammattitaidollamme helpottaa järjestelyjen toteuttamista ja voimme hoitaa esimerkiksi seuraavia asioita: ennakkomarkkinointi, tekniset tilaukset, projektiaikataulutukset, ateriapalvelut (catering) ja henkilökunnan vaatetus ja messukoulutus.

Tilaa uusimmat uutiset

Viimeisimmät kirjoitukset