Juttuja messuosastojen maailmasta

Kesän kuumin tee-se-itse - Messurakentajan riippumatto

Kirjoittaja Kaisa Porotähti on 21.6.2017 21:59

Kesällä on mukava rentoutua ulkona kauniissa kesäsäässä, mikä sen mukavampaa kuin riippumatossa köllöttely? Messurakentajan riippumatto syntyy nopeasti kolmen materiaalin avulla, joita löytyy takuulla jokaisen messurakentajan nurkista. Ja jos ei satu olemaan messurakentaja tai tuntemaan sellaista, materiaaleja saa hankittua myös tavallinen sukankuluttaja. Valmistusaika on noin 10-15 minuuttia, jonka jälkeen pääsee köllimään lokoisaan riippumattoon (esim. ratsastusreissun tms. päätteeksi kuten tässä tapauksessa).

Valmistukseen tarvitaan:

  • Kiristekalvoa
  • Epämääräinen levyn pala
  • Pätkä messumattoa
messuosasto_materiaali_riippumatto.jpg
  • Aloita riippumaton valmistus valitsemalla sopiva sijainti ja kaksi tukevaa puuta/tolppaa/tms, jotka ovat sopivalla etäisyydellä toisistaan.
  • Kiepauta kiristekalvon pää kiinni toiseen tolppaan ja ala kiertää tolppien väliä kalvolla kahdeksikkoa.

messuosasto_riippumatto_alku.jpg

  • Useamman kahdeksikon jälkeen lisää levyn pala riippumaton aihion keskelle ja jatka tolppien välin kiertämistä vuoroin suoraan tolppien ympäri, kahdeksikkoa sekä suoraan vaakatasossa riippumaton alapuolta pitkin kunnes muoto alkaa miellyttää ja kiristekalvo kerros vaikuttaa riittävän paksulta kestääkseen köllöttelyn. Mitoita levyn koko ja kalvon määrä sen mukaan kuinka suuren ja kestävän riippumaton haluat valmistaa. 

messurakentajan_riippumatto_levy.jpg

  • Poista levyn palanen ja vaihda tilalle mieleisesi matto.

messuosasto_riippumatto.jpg

  • Pistä pitkälleen riippumattoon ja pidä huilitauko.

messurakentajan_riippumatto.jpg

 

Katso myös videoblogi: Messurakentajan sanasto

 

messuosasto-hinnasto-2017

Kategoria: Vinkit

Hoidamme sen puolestasi

just name it

Haluamme ammattitaidollamme helpottaa järjestelyjen toteuttamista ja voimme hoitaa esimerkiksi seuraavia asioita: ennakkomarkkinointi, tekniset tilaukset, projektiaikataulutukset, ateriapalvelut (catering) ja henkilökunnan vaatetus ja messukoulutus.

Tilaa uusimmat uutiset

Viimeisimmät kirjoitukset