Juttuja messuosastojen maailmasta

Asuntomessut – uusia koteja, asumisen ratkaisuja ja lukuisia messuosastoja

Kirjoittaja Kaisa Porotähti on 10.7.2017 19:07

asuntomessut_messuosasto.jpeg

Mikä?

Suomen suurin asumisen tapahtuma

Milloin?

14.7.-13.8.2017

Missä?

Mikkelissä

Kenelle?

Kaikille asumisesta, kodista, rakentamisesta, remontoinnista ja asumisen palveluista kiinnostuneille

Family in a car made of cardboard box - express delivery concepts-547583-edited.jpeg

Vuosittain järjestettävät asuntomessut ovat tänä vuonna Mikkelissä huikean k-a-u-n-i-i-s-s-a maisemissa Saimaan rannalla. Messujen teemana on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, johon vaikuttaa kaikki kaikessa – koti ja sen ympäristö yksi tärkeimmistä tekijöistä.  

Messuilla pääsee tutustumaan luontoa arvostaen rakennettuun asuinalueeseen ja sen 31 talokohteeseen, lukuisien näytteilleasettajien messuosastoihin ja messuilla järjestettävään ohjelmaan. Kuukauden mittaisilla messuilla on neljä eri teemaviikkoa, joiden mukaan ohjelma vaihtelee. Näytteilleasettajien joukosta löytyy mm. talotekniikkaa, huonekaluja, keittiöitä, sisustus- ja valaisutuotteita valmistavia yrityksiä sekä talovalmistajia, pankkeja ja vakuutusyhtiöitä edustamassa omilla messuosastoillaan.

Koti ja asuminen ovat aina ajankohtaisia ja suosittuja asuntomessuja on järjestetty jo aivan porojengin johtajan pitkän messu-uran alkuajoista asti. Tänäkin kesänä Porostar messuosastoineen mukana menossa.

Lisää tietoa tapahtumasta asuntomessujen sivuilta: asuntomessut.fi

 

Katso myös: Kesän kuumin tee-se-itse - Messurakentajan riippumatto

messuosasto-hinnasto-2017

Kategoria: Hyvä tietää

Hoidamme sen puolestasi

just name it

Haluamme ammattitaidollamme helpottaa järjestelyjen toteuttamista ja voimme hoitaa esimerkiksi seuraavia asioita: ennakkomarkkinointi, tekniset tilaukset, projektiaikataulutukset, ateriapalvelut (catering) ja henkilökunnan vaatetus ja messukoulutus.

Tilaa uusimmat uutiset

Viimeisimmät kirjoitukset